ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΛΜΥΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Για τη ζύμη
240ml χλιαρό γάλα
8 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
400γρ. αλεύρι ΓΟΧ
80γρ. βούτυρο
Για τη γέμιση
150γρ. φιστικοβούτυρο Χαϊτογλου με αλμυρή καραμέλα
Για το σιρόπι
70ml νερό
70ml μέλι
φλούδα από μισό πορτοκαλί
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χλιαρό γάλα την ζάχαρη και την μαγιά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας με μία σπάτουλα.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα στη ζύμη ζυμώνοντας πολύ καλά μέχρι να απορροφηθεί.
Σκεπάζουμε το ζυμάρι και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά
Σε μία επιφάνεια αλείφουμε με βούτυρο και αδειάζουμε το ζυμάρι.
Με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε ένα ορθογώνιο φύλλο.
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με φυστικοβούτυρο Χαϊτογλου και ρολάρουμε τη ζύμη ώστε να κλείσουμε εσωτερικά τη γέμιση.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε 12 ρολά και μεταφέρουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για περίπου μισή ώρα να φουσκώσουν τα ρολάκια.