ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΒΙΟΛΑΝΤΑ
1 μεταλλικό κουτί σαντιγί
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
3 βανίλιες
32 μπισκότα Πτι Μπερ ΒΙΟΛΑΝΤΑ
Για την επικάλυψη:
100 γραμ. πραλίνα φουντουκιού
50 γραμ. θρυμματισμένο φιστίκι Αιγίνης
Αρχικά θα πρέπει να βάλουμε τη σαντιγί, το ζαχαρούχο και το εβαπορέ για μια ώρα στο ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί πολύ καλά για τουλάχιστον 5 λεπτά, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
Τέλος προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ σταδιακά καθώς χτυπάμε το μείγμα.
Σε ένα ταψί στρώνουμε δύο φύλλα μεμβράνη σταυρωτά και τοποθετούμε τα μισά μπισκότα.
Απλώνουμε πάνω το μείγμα, σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα και κλείνουμε με την μεμβράνη που έχει περισσέψει.
Αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες να παγώσει.
Όταν είναι έτοιμο, αφαιρούμε την μεμβράνη και κόβουμε πάνω σε ξύλο κοπής στα χωρίσματα των μπισκότων.
Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και ξανά βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα.
Μπορούμε προαιρετικά να πασπαλίσουμε με θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς και πραλίνα φουντουκιού.
Καλή επιτυχία!