ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ
500 γρ. ταχίνι
250 γρ. μέλι
250 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. βρώμης
100 γρ. φυστίκι Αιγίνης
Μεταφέρουμε το ταχίνι σε ένα μπολ και στη συνέχεια ρίχνουμε το μέλι αφού πρώτα έχουμε ζεστάνει λίγο ώστε να γίνει πιο υγρό. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων σε χαμηλή θερμοκρασία σκεπασμένη με μεμβράνη. Ρίχνουμε τη σοκολάτα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε την βρώμη και το φυστίκι Αιγίνης χοντροκομμένο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σε ένα ταψί απλώνουμε μεμβράνη και μεταφέρουμε το μείγμα. Στρώνουμε πολύ καλά την επιφάνεια και σκεπάζουμε με μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες να παγώσει. Αφού παγώσει, αφαιρούμε την μεμβράνη και κόβουμε σε κομμάτια τις μπάρες.
Καλή επιτυχία!