ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ TRATA
5 αυγά βραστά
1 κουτάκι τόνο καπνιστό
4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
1 κ.γ. κάπαρη
1/2 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε καρέ
1 κουτάλια άνηθο ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
4 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
50ml ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
Βράζουμε τα αυγά,τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση.
Αφαιρούμε με ένα κουταλάκι τον κρόκο, τον μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τον λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Σουρώνουμε τον τόνο και τον αδειάζουμε στο μπολ. Προσθέτουμε τα αγγουράκια, την κάπαρη, την πιπεριά, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Αναμειγνύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα, τα ρίχνουμε στο μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε και με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζουμε τα ασπράδια του αυγού.
Μεταφέρουμε σε μία πιατέλα προσθέτουμε φρέσκο τριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!